top of page

Manicure services

Gel nail polish one color 55€
Gel nail polish one color + hard gel 70€
Gel nails with hybrid technique 95€

Manicure 35€

Paraffin treatment for hands 50€

Gel nail polish on toes 50€ 

Gel nail polish removal 15

Gel nail polish removal  + manicure with a nourishing nail polish 40€

Gel nails removal 25

Gel nails removal + manicure with a nourishing nail polish 50


French gel nail polish +10€
One nail decorations +2-5€

Ombre/baby boomer +15€ 

Fixing of one gel nail +5
Paraffin treatment as an extra service 30€

 

Manikyyri on käsien ja kynsien kosmeettinen hoito, johon kuuluu käsien kylvetys, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen sekä hieronta.

Geelilakkaus tarkoittaa oman luonnollisen kynnen vahvistuksen. Kynnen päälle levitetään päällyslakka, joka kovetetaan LED-lampussa. Geelilakkaus on hellävaraisempi omille kynsille, verrattuna rakennekynsiin. Se myös kestää 2-4 viikkoa.

Tavallinen geelilakkaus sopii parhaiten, jos sinun omat kynnet ovat vahvat ja kynsilevy siisti. Geelilakkaus ei ole rakennekynsi vaan se on tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien välimuoto. Hoito kestää noin tunnin riippuen minkälainen geelilakkaus tehdään.

Halutessaan geelilakkauksen voi poistaa haluamansa ajan jälkeen. Poisto kannattaa tehdä salongissa, missä ammattilainen tekee sen nopeasti ja hellävaraisesti pilaamatta omaa kynttä.
 

Geelilakkaus vahvistuksessa käytetään vähän paksumpaa geeliä. Samalla niistä  saadaan paljon luonnollisemmat ja ohuemmat, kuin rakennekynsistä. Geelivahvistus parantaa geelilakkauksen pysyvyyttä ja samalla sillä voidaan tasoittaa luonnonkynsien epätasaisuuksia.

Mikäli kynnet ovat luonnostaan epätasaiset, hyvin ohuet, litteät ja taipuisat tai joutuvat kestämään poikkeuksellisen kovaa rasitusta suosittelen geelilakkauksen alle geelivahvistuksen. Geelilakkaus vahvistuksella myös edistää kynnen kasvua. Kynteen saadaan pituutta, joten huollon yhteydessä pituus voidaan säilyttää. Geelilakkaus vahvistuksella voi pysyä jopa 4-6vk.

 

Rakennekynnet hybriditekniikalla tarkoittaa sitä, että omalle kynnelle kasvatetaan lisää pituutta käyttäen rakennekynnen geelimassaa mutta päälle tulee geelilakkaus vahvistuksella. Eli se eroaa geelirakennekynnestä siten, että kynttä ei tule peittämään kokonaan paksu rakennegeeli, vaan me saadaan paljon ohuempi ha luonnollisen näköinen rakennekynsi.

Parafiini on pintalämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Parafiini laajentaa ihon hiussuonia, joten veri-ja lymfakierto voimistuu. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille, koska hoito ravitsee ihoa ja vilkastuttaa hoidettavan alueen lämmöntuottoa. Varsinkin talvella parafiini ravitsee ihoa ja auttaa kuivan ihon hoidossa. Parafiinihoito on todettu hyväksi tulehtuneiden nivelten hoidossa ja se lievittää myös kroonisten sairauksien aiheuttamia kipuja ja tulehduksia, sekä saa nivelten notkeammiksi.

bottom of page