top of page

         RIPSIENPIDENNYKSET

Klassiset ripsienpidennykset 90€

Huolto:

-2vko 55€

-3vko 60€

-yli 4vko 65€

-yli 5 vkoa 90€


Volyymiripset 110€

Huolto:

-2vko 65€

-3vko 70€

-yli 4vko 75€

-yli 5 vkoa 110€

Sekoitus (volyymi+klassinen) 100€

Huolto:

-2vko 60€

-3vko 65€

-yli 4vko 70€ 

-yli 5 vkoa 100€

Ripsienpidennysten poisto 25€  

 

 

HUOM!  Mikäli ripsienpidennyksiä on huoltoon tullessa irronnut enemmän kuin 50% veloitamme uusien hinnan! Mikäli olet epävarma onko sinulla riittävästi pidennyksiä huoltoa varten, niin suosittelemme samantien varaamaan uusien laiton tai ottamaan meihin yhteyttä.

-Klassisissa ripsienpidennyksissä luonnonripseesi liimataan ripsiliimalla yksittäisiä synteettisiä ripsikuituja. Lopputulos on luonnollinen sekä tuuheus riippuu omien ripsien määrästä. Mikäli omat ripset ovat kovin harvat, suosittelemme joko volyymiripsiä tai klassisten ja volyymien sekoitusta.

 

-Volyymiripsissä käytetään viuhka-tekniikkaa eli luonnonripseesi liimataan viuhkamaisesti 2-6 ohutta synteettistä ripsikuitua. Lopputulos voi olla niin luonnollinen, kuin myös tuuhea ja näyttävä, riippuen miten isot viuhkat tehdään. Volyymiripsikuidut ovat paljon ohuempia verrattuna klassisten kuituihin, sen takia volyymiripset eivät vahingoita omia ripsiäsi, mikäli ei ole käytetty liian pitkiä pituuksia. 

 

-Jos sekoitetaan kahta yllä mainittua tekniikkaa, saadaan enemmän eroteltun näköinen lopputulos, tämä on hyvä vaihtoehto, mikäli toivot vähän näyttävämpiä ripsienpidennyksiä, kuin pelkästään klassisella tekniikalla on mahdollista saavuttaa. 

 

 Hoitolassamme käytössä olevat ripsikuitujen pituudet ovat 6-13mm,emme käytä pitempiä ripsikuituja.

 

 Emme huolta ripsienpidennyksiä joissa on maskaraa tai eyelinerin jämiä, koska epäpuhtaat ripset vaikuttavat pysyvyyteen ja altistavat silmätulehdukselle. Tällaisissa tapauksissa joudumme poistamaan pidennyksesi sekä veloittamaan uusien ripsienpidennysten hinnan.

 

 Jos tulet ripsihuoltoon toisesta kauneushoitolasta ja pidennykset ovat liimattu yhteen,ripsiin on laitettu liian pitkiä kuituja tai ne ovat muuten huonosti laitettu,joudumme valitettavasti poistamaan vanhat pidennykset ja laittamaan uudet tilalle.

Mikäli ripset on asetettu oikein,hinta määräytyy normaalisti hinnaston mukaan.

 

Ennen ripsien laittoa

 -Ethän käytä samana päivänä vedenkestävää ripsiväriä tai öljypitoista meikinpoistoainetta, sillä tämä voi vaikuttaa ripsienpidennysten pysyvyyteen.

-Tule laittoon/huoltoon ilman silmämeikkiä.
-Poista piilolinssit laiton ajaksi.

-Älä taivuta samana päivänä ripsiäsi mekaanisella taivuttimella.
-Ripsienpidennyksiä ei voida laittaa, mikäli sinulla on silmätulehdus tai silmäsi ovat muuten ärsyyntyneet.
-Jos sinulla on esiintynyt allergioita tai tulehduksia liittyen ripsienpidennyksiin,pyydämme ilmoittamaan niistä etukäteen.

 

 

- Ripsienpidennyksillämme on aina viikon takuu! Reklamaatio tulee tehdä 5 päivän sisällä ripsien laitosta.

 Emme takuuhuolla ripsiä, joihin on käytetty ripsiväriä eikä puhdistettu antamiemme kotihoito-ohjeiden mukaisesti!

 

 

 KOTIHOITO-OHJEET

 

-Älä kastele ripsiä 2 tunnin ajan laiton/huollon jälkeen.Vältä saunomista ja uimista 24 tunnin ajan.

 

-Liiallinen altistuminen kuumuudelle voi heikentää ripsien pysyvyyttä.

 

-Pidennyksiä ei saa taivuttaa mekaanisella taivuttimella,sillä se katkaisee pidennyksen liimatulta alueelta ja heikentää ripsien pysyvyyttä.

 

-Silmiä ei saa hieroa. Älä vedä tai hankaa ripsiä.

 

-Älä käytä ripsiväriä koska ripsiväri sisältää öljyä.Öljy liuottaa ripsiliiman.

 

-Vältä silmänympärys- ja kasvovoiteiden osumista pidennyksiin.

 

-Puhdista ripsienpidennyksiä päivittäin puhdistusaineella!

Ripsienpidennysten puhtaana pitäminen on erittäin tärkeää ripsienpidennysten pysyvyyden ja erityisesti silmien terveyden kannalta. Tekoripset keräävät helposti eri bakteereja sekä haitallisia aineita. Mikäli pidennyksiä ei pestä päivittäin, niin tämä voi helposti aiheuttaa silmätulehduksia tai pahimmillaan silmäluomen reunan tulehduksen, mikä voi johtaa ripsien menetykseen. 

 

-Vältä öljypohjaisten puhdistusaineiden osumista silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä öljytöntä puhdistusainetta silmämeikin poistoon.Älä käytä vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin,sillä puuvillan kuidut voivat tarttua pidennyksiin ja repiä ne pois.

 

-Saat meiltä mukaasi ripsiharjan,jota suosittelemme käyttämään säännöllisesti.Älä harjaa ripsiä märkinä!

 

-Huollata ripsienpidennykset säännöllisesti, keskimääräinen huoltoväli on noin 2-4 viikkoa.

 

Huoltoväli on yksilöllistä ja ripsipidennyksen pysyvyyteen saattaa vaikuttaa myös seuraavat asiat: ripsen kasvu eli elinkaari (60-120päivää), ruokavalio, lääkitys, ripsiväri tai kajaali,hormonit,stressi, hikijumpat, ripsikarvan rasvoittuminen,kyyneleet ja huono puhdistus.

On täysin normaalia että ripsikuituja alkaa tippumaan jo pian laiton jälkeen, koska joka hetki silmissäsi on eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä. Kun luonnonripsesi uusiutuu, niin ripsikuitu tippuu luonnonripsen mukana.

 

-Poistata ripsienpidennykset aina ammattilaisella! Ripsiteknikko poistaa ripsienpidennykset siihen tarkoitetulla aineella. Jos poistat tai revit pidennykset itse, aiheutat omien ripsiesi katkeamista ja irtoamista.

Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% hoidon hinnasta!

Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta! 

bottom of page