top of page

Käsihoidot & kynsipalvelut

Yksivärinen geelilakkaus 55€
Yksivärinen geelilakkaus + geelivahvistus 70€

(*nettiajanvarauksessa oman kynnen vahvistus)
Rakennekynnet hybriditekniikalla 95€

Rakennekynnet hybriditekniikalla huolto 70€

Manikyyri 35€

Parafiinihoito käsille 50€

Varpaankynsien geelilakkaus 50€ 

Geelilakkauksen poisto 15€

Geelilakkauksen poisto + pikamanikyyri ravitsevalla kynsilakalla 40 €

Rakennekynsien poisto 25 €

Rakennekynsien poisto + pikamanikyyri ravitsevalla kynsilakalla 50 €


Ranskalainen geelilakkaus + 10€

Ombre/baby boomer + 15€ 
Yhden kynnen koristelu + 2-5€

Yhden kynnen korjaus + 5€
Parafiinihoito lisäpalveluna 30€

 


 

Manikyyri on käsien ja kynsien kosmeettinen hoito, johon kuuluu käsien kylvetys, kynsinauhojen ja kynsien siistiminen sekä hieronta.

Geelilakkaus tarkoittaa oman luonnollisen kynnen vahvistuksen. Kynnen päälle levitetään päällyslakka, joka kovetetaan LED-lampussa. Geelilakkaus on hellävaraisempi omille kynsille, verrattuna rakennekynsiin. Se myös kestää 2-4 viikkoa.

Tavallinen geelilakkaus sopii parhaiten, jos sinun omat kynnet ovat vahvat ja kynsilevy siisti. Geelilakkaus ei ole rakennekynsi vaan se on tavallisen lakkauksen ja rakennekynsien välimuoto. Hoito kestää noin tunnin riippuen minkälainen geelilakkaus tehdään.

Halutessaan geelilakkauksen voi poistaa haluamansa ajan jälkeen. Poisto kannattaa tehdä salongissa, missä ammattilainen tekee sen nopeasti ja hellävaraisesti pilaamatta omaa kynttä.
 

Geelilakkaus vahvistuksessa käytetään vähän paksumpaa geeliä. Samalla niistä  saadaan paljon luonnollisemmat ja ohuemmat, kuin rakennekynsistä. Geelivahvistus parantaa geelilakkauksen pysyvyyttä ja samalla sillä voidaan tasoittaa luonnonkynsien epätasaisuuksia.

Mikäli kynnet ovat luonnostaan epätasaiset, hyvin ohuet, litteät ja taipuisat tai joutuvat kestämään poikkeuksellisen kovaa rasitusta suosittelen geelilakkauksen alle geelivahvistuksen. Geelilakkaus vahvistuksella myös edistää kynnen kasvua. Kynteen saadaan pituutta, joten huollon yhteydessä pituus voidaan säilyttää. Geelilakkaus vahvistuksella voi pysyä jopa 4-6vk.

 

Rakennekynnet hybriditekniikalla tarkoittaa sitä, että omalle kynnelle kasvatetaan lisää pituutta käyttäen rakennekynnen geelimassaa mutta päälle tulee geelilakkaus vahvistuksella. Eli se eroaa geelirakennekynnestä siten, että kynttä ei tule peittämään kokonaan paksu rakennegeeli, vaan me saadaan paljon ohuempi ha luonnollisen näköinen rakennekynsi.

Parafiini on pintalämpöhoito, joka syväkosteuttaa ja hoitaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja pehmittää jännittyneitä lihaksia. Parafiini laajentaa ihon hiussuonia, joten veri-ja lymfakierto voimistuu. Parafiinihoito on myös hyvä apu kylmille käsille, koska hoito ravitsee ihoa ja vilkastuttaa hoidettavan alueen lämmöntuottoa. Varsinkin talvella parafiini ravitsee ihoa ja auttaa kuivan ihon hoidossa. Parafiinihoito on todettu hyväksi tulehtuneiden nivelten hoidossa ja se lievittää myös kroonisten sairauksien aiheuttamia kipuja ja tulehduksia, sekä saa nivelten notkeammiksi.

 

Jalkahoito on auttava ja hoitava toimenpide jalkojen kunnon parantamiseksi. Jalkahoito myös ehkäisee jalka ongelmien syntyä. Jalkahoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, kosteuttavan naamion sekä rentoutuvan hieronnan. Lopputuloksena saat ihanan pehmeät ja kevyen tuntuiset jalat.

Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% hoidon hinnasta!

Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta! 

bottom of page