LASH LIFT

Kulmien laminointi 49€

(sis. kestovärjäyksen ja kulmien muotoilun)


Lash lift 50€

Lash lift+kestovärjäys 60€

Lash lift+kestovärjäys+lash botox+laminointi 70€ 

Lash lift sopii sinulle,jos haluat näyttävyyttä ripsiin sekä helpotusta arkeen tai vaihtelua ripsienpidennyksiin.

Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa,riippuen omien ripsien uusiutumisesta. Uusintakäsittelyn voi tehdä noin kuukauden kuluttua.

 Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä.Lash lift tekniikalla ripsesi näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta, sillä ripsesi taivutetaan tyvestä ylöspäin silikonimuottien avulla.


Lash botox on seerumi,joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille volyymia ja kiiltoa. Tuote sisältää B5-vitamiinia, keratiinia ja hyaluronihappoa.

Lash botoxin jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella,joka varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin.Laminointi suojaa myösripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.Laminointiaine antaa ripsille lisää tummuutta ja pituutta kuten ripsiväri.Muistathan peruuttaa aikasi viimeistään 24h ennen hoidon alkua.

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% hoidon hinnasta!

Saman päivän aikana peruutetuista ajoista veloitamme 50% hoidon hinnasta! 

 
21.jpg
14.jpg