BB-Glow

Yksi hoitokerta 110€

3x kortti 269€
Tasainen, sävytetty iho BB-vaikutuksella ilman meikkivoidetta, jopa puoleksi vuodeksi!


Maailmalla suuren suosion saavuttanut BB-Glow-hoitokokonaisuus on nyt saapunut Suomeen! Haluaisitko saada luonnollisesti heleän ja tasaisen ihon, ilman meikkiä?


BB-Glow-hoidossa ihon uusiutuviin kerroksiin imeytetään heleyttävä tehoseerumi ja sävyseerumi viedään tasaisesti ihon uusiutuviin kerroksiin nanoteknologialla. Seerumit sisältävät tehokkaita antioksidantteja, kasvutekijöitä ja kultaa hyvin imeytyvissä muodoissa. Hoidossa käytettävä seerumi valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja tyypin mukaan. BB-Glow-sävyseerumi luo iholle tasaisen ja luonnollisen ihon sävyn, kevyt – medium-tason peittävyydellä.


BB-Glow hoidolla voimme tehokkaasti:

-tasoittaa ihonsävyä
-häivyttää pigmenttimuutoksia
-stimuloida kollageenin- ja elastaanin tuotantoa
-syväkosteuttaa ihoa
-häivyttää pintaryppyjä
-supistaa ihohuokosia
-lisätä ihon kimmoisuutta
-imeyttää ihoon antioksidantteja ja ravintoaineita


Tuotesarja on markkinoiden johtavin Korealainen Stayve, jonka tuotteet ovat turvallisia ja dermatologisesti tutkittuja. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja iho-ongelmille, hoito on kivuton. Iho näyttää säteilevältä ja hehkuvalta välittömästi hoidon jälkeen ja hoitotulos paranee seuraavien viikkojen aikana.


Hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä punoitusta muutaman tunnin ajan ja seuraavia ohjeita tulisi noudattaa:

-ei meikkiä 24 tunnin ajan.
-saunomista, uimista ja hikoilua tulee välttää seuraavat 5 päivää.
-suoraa auringonvaloa on vältettävä 14 päivän ajan. Spf 50 käyttö on suositeltavaa.


Saavuttaaksesi keskitason peittävyyden sekä pitkäkestoisen hoitotuloksen, hoito tulee tehdä 3-4 toimenpiteen sarjahoitona viikon välein, tällöin lopputulos kestää 4-6 kuukautta. Huomioithan, että voimakkaat ihoa uudistavat hoidot saattavat lyhentää BB-Glow-hoidon kestoa.

 
bbglow.jpg
bbglow.jpg
bbg.jpg
bbg.jpg